Fetch As GoogleBot Failure Reports

Nov 17, 2011 - 8:26 am 4 by

Google WebmasterA Google Webmaster Help thread has several webmasters complaining that the fetch as GoogleBot feature is not working.

I should note it works fine for me, but several webmasters are saying that when they run it, it returns a red X and says "failure."

John Mueller from Google responded to the thread saying:

We're looking into this and should have some feedback for you guys soon. Thanks for your patience.

This does not seem to be an issue with every site but only a select number. How large that number is, is the big question.

So just a heads up that if the fetch as GoogleBot tool doesn't work for you, you are not alone.

Forum discussion at Google Webmaster Help.

 

Popular Categories

The Pulse of the search community

Follow

Search Video Recaps

 
Google Weekend Volatility, Google On Search Leak, Elizabeth Tucker Interview & Apple Intelligence - YouTube
Video Details More Videos Subscribe to Videos

Most Recent Articles

Search Forum Recap

Daily Search Forum Recap: June 18, 2024

Jun 18, 2024 - 10:00 am
Google Search Engine Optimization

Google: #s In Google Search Console Reports Are Unrelated To Canonicalization

Jun 18, 2024 - 7:51 am
Google Maps

Google Maps Adds Edit & Post Button To Business Profile Listing

Jun 18, 2024 - 7:41 am
Google Search Engine Optimization

Google: Our Search Results Do Not Always Show Original Source

Jun 18, 2024 - 7:31 am
Bing SEO

Bing Webmaster Tools Clickthrough Rate Over 100%

Jun 18, 2024 - 7:21 am
Google

Google Search Tests Black Sitelinks

Jun 18, 2024 - 7:11 am
Previous Story: Google Music Now Serious iTunes Competitor?