Google Webmaster Tools Messages Not Forwarded by Email?

Apr 7, 2010 - 8:28 am 1 by

About 10 months ago or so, Google added a feature to email messages from the Google Webmaster Tools message center to verified email addresses. This was very handy for people who did not login to Google Webmaster Tools on a regular basis.

The thing is, it doesn't often work. I have mine set to send an email to me and I would say that maybe 20% of the time, I will get an email notification when there is a new message in the message center.

I am not the only one with this issue. There is a report at Google Webmaster Help where one person said:

Messages from my Webmaster Tools account are not being forwarded as set. This has proved important recently as I discovered a blocked URL message that had not been forwarded from two weeks previously.

It can be an issue with Gmail or a spam filter blocking the messages but that is still an issue.

Forum discussion at Google Webmaster Help.

 

Popular Categories

The Pulse of the search community

Follow

Search Video Recaps

 
Google Core Update Volatility, Helpful Content Update Gone, Dangerous Search Results & Ads Confusion - YouTube
Video Details More Videos Subscribe to Videos

Most Recent Articles

Google Updates

Weekend Google Core Ranking Volatility Taxing Site Owners

Apr 14, 2024 - 8:15 am
Search Forum Recap

Daily Search Forum Recap: April 12, 2024

Apr 12, 2024 - 4:00 pm
Search Video Recaps

Search News Buzz Video Recap: Google Core Update Volatility, Helpful Content Update Gone, Dangerous Google Search Results & Google Ads Confusion

Apr 12, 2024 - 8:01 am
Google Search Engine Optimization

Google: Indexing & Algorithm Updates Are Independent

Apr 12, 2024 - 7:51 am
Google Search Engine Optimization

Google Structured Data Carousels Beta Docs Clarifies Feature Availability & Markup Location

Apr 12, 2024 - 7:41 am
Google

Google: Ranking In Shopping, Images & Other Verticals Doesn't Hurt Your Web Rankings

Apr 12, 2024 - 7:31 am
Previous Story: Google Local Business Center SMS Verification Issue