Lingering Reports of a Very Inaccurate Google Site Command Search

Sep 21, 2006 • 7:31 am | comments (1) by twitter Google+ | Filed Under Google Search Engine Optimization
 

On September 12th, I reported that Google's Site Operator Shows Sites Off Domain. Matt Cutts replied to this post saying,

I think I commented on this in a comment over on my blog--I think once the supplemental results folks saw this happen, they quickly fixed it. The screenshot you mention has the search [site:alacrastore.com voxant] and doing that search now looks fine; everything is from alacrastore.com.

Aha, here it is: http://www.mattcutts.com/blog/video-crawl-dates-in-the-google-cache/#comment-83727 "TxRex, they’re aware of this and it’s not a huge deal, but the supplemental results team is fixing it as we speak."

So it was reported a few days ago. Let me know if you see any other examples like that--thanks Barry!

But the reports of this weird phenomenon continue. A new thread at DigitalPoint Forums with the same issue. And the WebmasterWorld thread continues to have reports of the issue.

I hope Google Webmaster Central team is on this issue.

Forum discussion at DigitalPoint Forums & WebmasterWorld.

Previous story: Google Launches Pay Per Call in India?
 

Comments:

Matt Cutts

09/25/2006 02:08 am

I checked out the threads. DP gave an example, but it works fine now. WMW didn't mention concrete examples. If anyone sees examples not working, feel free to post them here. :) (Assuming Barry doesn't mind.)

blog comments powered by Disqus